Changes
30-05-2023

Huske-SMS

Du behøver ikke manuelt sende beskeder for at minde om kommende aftaler.

Når I har lavet en aftale med en kontaktperson, hvad end aftalen er face to face eller online, kan Skrift nu automatisk sende en påmindelse om aftalen.

Er aftalen online, indeholder huske-SMS et link til videosamtalen, så modtageren bare kan trykke på linket for at deltage.

Huske-beskeder kan slåes til og fra for de enkelte teams, men de kan også slås fra på de enkelte samtale. Så er der en modtager, som ikke ønsker at få den slags SMS’er kan det naturligvis respekteres.

Det skulle gerne spare tid, ikke mindst fordi I ikke manuelt skal sende påmindelse, men bestemt også i forhold til at kontakter nu får meldt fra til samtaler, som de af en eller anden grund er forhindret i at komme til.